Stel je levensvraag

Vorig jaar heb ik regelmatig een blog geschreven n.a.v. een vraag van een lezer. Ik vind het inspirerend om daar dan een mooi blog over te maken. Anderen kunnen zich er ook in herkennen. Het wordt natuurlijk anoniem gehouden.

Heb je een prangende vraag waar je al een tijdje mee rond loopt of wat lichters, mail me dan en ik ga ermee aan de slag.

-zinin-

WELKOM to MAIL to MARJAN hier.

Processed with Rookie Cam

img_6825Liefs Marjan en tot mails,


Deze week heb ik wat minder tijd daarom dit korte berichtje. Vrije vrijdag weer een blog van wat meer formaat.
Advertenties

7 reacties

 1. […] Een  levensvraag onder de loep. Soms is het erg persoonlijk en heb ik een mailuitwisseling met een lezeres. Zo'n uitwisseling  kan tot een thema voor een blog leiden. Het inspireert mij om op onderzoek uit te gaan en er een mooi blog van te maken, ik hoop dat het jou ook inspireert. Heb je ook een levensvraag? Die kan je stellen via MAILtoMARJAN en dan kijken we wat er ontstaat. Je krijgt in ieder geval altijd antwoord. In juli en augustus heb ik een blog sabbatical, lees hier meer: KLIK. […]

  Like

 2. […] juli kan je nog het e.e.a. van me verwachten met voornamelijk als thema Ontspanning en vragen van lezers die zich lenen voor een […]

  Like

 3. […] Deze vragen kwamen bij  mij boven n.a.v. een reactie op mijn blog: Stel je levensvraag. […]

  Like

 4. Wat nou als je doelloos rond zit te zwerven, als je levensdoel helemaal niet duidelijk is?

  Liked by 1 persoon

  1. Mooie vraag! Komt een blog over, ik hou je op de hoogte.

   Like

  2. Zou je in een mail naar mij nog een kleine toelichting willen geven over je vraag? Maokaś Tree? marjanzevenbergen@gmail.com

   Like

   1. Noem me maar Maoka 😉
    Ik zal het toelichten

    Liked by 1 persoon

Reacties vind ik inspirerend, :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: