Blog Sabbatical

Vandaag heb ik me voorgenomen om een Blog Sabbatical te nemen in juli en augustus.

In deze periode zijn de kinderen vrij, gaat mijn oudste zoon naar Amsterdam verhuizen, gaan we naar Noorwegen, etc. Genoeg inspiratie opbouwende dingen voor veeeel blogs, vanaf september weer. Alle voorgaande 122 blogs zijn te vinden op:

Magische Maandag en Vrije Vrijdag Inspiratie.

Verder ga ik wel met mijn vulpen het begin van mijn handgeschreven boekmanuscript weer oppakken. Dit neemt voorlopig nog wel tijd voordat het boek echte vormen gaat aannemen. Ik vind het heerlijk om aan te werken en dan mijn blog even los te laten.

Tot juli kan je nog het e.e.a. van me verwachten met voornamelijk als thema Ontspanning en vragen van lezers die zich lenen voor een blog.

Via facebook en instagram ben ik te volgen met foto’s en inspiratie in een mini vorm.

Afhankelijk van ruimte en inspiratie schrijf ik wel op mijn veganensuikervrij blog.

Dus je ziet weg ben ik niet.

Heb je voor juli nog een vraag, stel die gerust. Ik wens je -vast- een mooie zomertijd toe. En natuurlijk bedankt, tot nu toe, voor het lezen en reageren op mijn blogs!!!

Liefs Marjan, ❤                                 MAILtoMARJAN

 


Advertenties

een reactie

  1. […] Een  levensvraag onder de loep. Soms is het erg persoonlijk en heb ik een mailuitwisseling met een lezeres. Zo'n uitwisseling  kan tot een thema voor een blog leiden. Het inspireert mij om op onderzoek uit te gaan en er een mooi blog van te maken, ik hoop dat het jou ook inspireert. Heb je ook een levensvraag? Die kan je stellen via MAILtoMARJAN en dan kijken we wat er ontstaat. Je krijgt in ieder geval altijd antwoord. In juli en augustus heb ik een blog sabbatical, lees hier meer: KLIK. […]

    Like

Reacties vind ik inspirerend, :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: