Dagelijkse wandeling

Vrije vrijdag inspiratie

Van de week kwam ik het tegen een ‘daily walk’. Mijn partner doet het al jaren.

De afgelopen week, toen ik op retraite was, deed ik het ook. Het beviel zo goed.

Onder de volle maan in de polder lopen, zonder straat verlichting, dat was een magische ervaring. De heerlijke herfstlucht. Een stevige pas, maar niet te. Genietend rond kijken en wondertjes ontdekken. Ik werd er heel blij en rustig van. Daarna slapen als een roos.

img_2111

Happiness by walking!

Deze ervaringen brachten mij er toe me voor te nemen om in mijn 50ste jaar (24.10.16) een dagelijkse wandeling te gaan maken.

Ik zie het als een reis, een reis die lopend is, maar niet echt mijn plaats verlaat. Een reis die naar binnen gaat en toch buiten is. 

Vind je het leuk om mee te doen?    Laat het me weten.  MAILtoMARJAN

img_2110

Ja, laten we gaan…

 

Begin december zal ik een blog schrijven over mijn eerste ervaringen.

Leuk als je mee doet!                          Geniet nooit met mate.

Liefs Marjan ❤


img_2108

 

Advertenties

7 reacties

 1. […] Ontspannen winterwandeling, daarna kachel en boek. klik […]

  Like

 2. […] Daily-walk, wandelen geeft je hoofd ruimte en heeft een tempo waarbij je de omgeving heerlijk op je in kan laten werken. Je kan stil staan bij diertjes die je ziet, een plant of de lucht rustig bewonderen. Misschien heb je een hond die je vergezelt, bij ons lopen de katten vaak mee. Je komt helemaal in je lichaam en ontspant door de inspanning. Ga ook alleen, wissel het af met gezelschap, want dat geeft allebei wat anders. Tijdens het wandelen kan je lekker praten met elkaar, maar in stilte heeft het weer een hele andere waarde. De herfst is een periode van naar binnen keren en het is fijn als je dat ook bij jezelf kan ervaren. Buiten lekker wandelen, met de juiste kleding kan dat altijd. Ik ga alleen niet als het stort regent. En daarna, lekker de warmte en omhulling van binnen zoeken en van genieten.  LEESOOK […]

  Like

 3. […] Richt je op het lopen, je stappen op de aarde en laat je andere zintuigen hun werk doen, vergeet je hoofd activiteit maar even. Laat die voorbij gaan met iedere stap die je zet. In je onderbewustzijn gaan de dingen toch wel door en als je straks op je werk gaat richten zal er ineens een mooie ingeving plaats kunnen vinden. Je hebt je geopend als een schaal waar rijpe gedachten in kunnen vallen. Lees ook: KLIK […]

  Like

 4. ik doe mee! de nieuwe hond helpt 🐶😊

  met metta

  Jacqueline Meijer 0644408084

  >

  Liked by 1 persoon

  1. Wat geweldig!!💕🚶🏻‍♀️🌿

   Like

 5. Wat mis ik dat buiten lopen nu, zeg!! Ik hoop echt dat mijn gips er woensdag af gaat, dan ‘mag’ ik weer! 🙂

  Liked by 1 persoon

  1. Oh, ja wat een beperking dan hè?! Extra genieten als het weer kan! 🌿💐🌿

   Like

Reacties vind ik inspirerend, :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: