inspiratie delen

Ik blog, dus ik besta; of hoe ik een blogger werd

De Rozen Bloeien

Bloggen mijn passie & missie.

Begin 2015 heb  ik eindelijk gehoor gegeven aan een al tijden, soms fluisterend, soms wat harder roepend, soms een dwingende stem: ´Schrijf Schrijf Schrijf´. Er waren genoeg redenen om er niet echt voor te gaan en ook was ik al eens schoorvoetend begonnen (en weer gestopt), met bloggen. Maar nu was de tijd echt rijp leek het en weet je: Je moet de tijd gewoon ook rijp maken! Ik bedoel dus: voornemen het te gaan doen en het ook te doen en te blijven doen. Los van het resultaat, los van wat anderen ervan zeggen, los van alles, gewoon doen en kijken wat er gebeurd.

Inmiddels is het maart 2017 en ben ik 160 blogs verder. Dat gegeven alleen al ben ik heel trots op. Door het te doen word je vaardig en ervaar je ook wat het met je doet en of het wat…

View original post 385 woorden meer

2 gedachten over “Ik blog, dus ik besta; of hoe ik een blogger werd

  1. Zo op het eerste oog: een heerlijk relaxt blog met issues waar ikzelf ook wel een zeer kleine liefde voor koester. Ik ben namelijk nog niet zo lang geleden begonnen met me deze levensstijl aan te meten. Misschien omdat ik de vijftig nader, maar misschien meer nog dat ik behoefte heb aan echte pure zingeving. Hoe dan ook. Ik moet zeggen dat je je blog zo fijngeschakeerd weet te maken dat het niet overspoeld word door gerouwdouw. Ik mag het graag gaan volgen, wellicht zo nu en dan wat inspiratie uithalen. Met jou goedbevinden uiteraard.

    Geliked door 1 persoon

Reacties vind ik inspirerend, :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.