Slow Life

Maak december een maand van inkeer en inspiratie!

Een blog van 2 jaar geleden met inspiratie voor december.

De Rozen Bloeien

Het is guur en nat buiten. Mijn auto staat bij de garage en ik ben gister door weer en wind gefietst. Niet leuk, maar het had ook wel weer wat. Daarna droge kleren aan, bij de warme kachel, extra genieten van een beker warme chocolademelk. Een beetje mijmeren. 

Door het verschil te voelen van een barre tocht door weer en wind en daarna weer veilig warm bij de kachel. Dat verschil maakt me dankbaar en gelukkig. Dat ik gevochten heb tegen de elementen om me te kunnen verplaatsen naar waar ik moest zijn, ja, jeeh, wow! Het inspireert me en doet me verlangen naar wat langere tijd van inkeer.

December heeft vele feesten en dat is fijn, want het is een donkere tijd in de natuur. Ik heb zelf niet zo heel veel met sint, kerst en oud&nieuw, eerlijk gezegd. Ik maak het gezellig en doe wat ik kan, maar…

View original post 373 woorden meer

Reacties vind ik inspirerend, :-)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.